Et studie i håndværksfag:

Renoveringen af "den gamle dame", som hun kom til at hedde, viste sig at være langt mere omfattende end først antaget. Selvom huset løbende var blevet vedligeholdt, blev det hurtigt tydeligt at husets bærende dele og installationer led under dets alder. 

Vores oprindelige budget skred hurtigt,- men der var vi allerede blevet forgabt i huset og dets muligheder,- og vi besluttede derfor at tage endnu hårdede fat end vi oprindeligt troede nødvendigt.

Det betyder at huset i dag fremstår gammelt i sit udtryk, men at alt "indmad" er udskiftet, og med alt, mener vi alt. Nye el og varme installationer, nye lyddæmpende lofter og vægge, nye gulve, vinduer, køkkener - og sågar nyt handikap toilet og udvendig handikaprampe.

I kælderen har vi forsøgt at bevare det oprindelige grovkøkken, og de to toiletter.

På udearealet bag huset har vi ryddet de mange træer og skabt et indbydende terasseanlæg til glæde for sommergæsterne. 

Vi har undervejs i forløbet haft glæde af de mange lokale håndværkere der har været en del af renoveringen - dem har vi været rigtigt glade for, og vi skylder dem tak for at være til rådighed når det var nødvendigt - især når vi faldt over "nye" udfordringer vi ikke forventede. 

Det har været en hård omgang, men vi er enormt glade for at "den gamle dame" i dag er klar til at gå en ny tid i møde, til glæde for os selv, og for de mange gæster hun forhåbentligt skal modtage gennem de næste mange år.

Billeder siger mere end tusind ord, og derfor kan du herunder se nogle af de mange billeder vi tog undervejs i forløbet.